Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Z01b

Tai Chi, iets voor jou?

Tai Chi, iets voor jou?
Cursuscode: Z01b

Heeft u nog geen kennisgemaakt met Tai Chi? Dan is hier uw kans! De LVU biedt u deze zomer, tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief kennismakingslessen Tai Chi aan. Tai Chi Moy is een zachte bewegingsvorm die het lichamelijk en geestelijk evenwicht bevordert. Het gaat om houdingen en bewegingen die soepel in elkaar overgaan, waardoor u uw eigen lichaam leert kennen en beheersen. Door die grotere bewustwording ontwikkelt u meer innerlijke kracht en mentale weerbaarheid.

Het lichaam wordt ook soepeler, de spieren worden sterker en de circulatie verbetert. De oefeningen laten geblokkeerde levensenergie (Chi genaamd) weer doorstromen. De voortdurende concentratie resulteert in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Zaterdag 3 augustus 2019
1 les van 1 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 6,00
Mw. M.Y. (Maryo) Froijen

Draag gemakkelijk zittende kleding en gymschoenen.

het is aan te raden een flesje water mee te nemen.

10:30 - 11:30
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.Y. (Maryo) Froijen
M.Y. (Maryo) Froijen
Maryo Froijen is in 2001 in aanraking gekomen met Tai Chi als cursist waardoor ze weet wat Tai Chi met het lichaam doet. In 2003 is zij instructeur geworden. Inmiddels is zij een gecertificeerd instructeur van de Internationaal Associatie van Tai Chi en Lok Hup Academies in Canada. Zij houdt haar vaardigheden op peil door regelmatig workshops te volgen wanneer die in Nederland worden gegeven. Maryo vindt het vooral belangrijk dat de mensen er plezier in hebben om de figuren aan te leren en dat men geconcentreerd bezig is.