Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TT1a

Turks voor beginners 1a

Turks voor beginners 1a
Cursuscode: TT1a

Turkije, belangrijk land op de grens van Europa en Azië. Turkse talen worden in verschillende landen van Zuidoost Europa en Midden Azië gesproken door 250 miljoen mensen die elkaar onderling goed kunnen verstaan.

Wilt u graag Turks leren? Schrijf dan in voor deze LVU-cursus Turks voor beginners. Daarin leert u Turks op een snelle, effectieve en leuke manier, met veel relevant lesmateriaal. Deze beginnerscursus is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met het Turks.

Het Turks wijkt sterk af van onze taal. Turks wordt geschreven met het op het Latijnse alfabet gebaseerde Türk abecesi (Turks alfabet). Het Turks werkt met achtervoegsels en een heel andere zinsopbouw dan wij gewend zijn. De lessen zijn gericht op het gebruik in het dagelijks leven. U bouwt een woordenschat op en leert zinnen die goed bruikbaar zijn in de praktijk. De docente, moedertaalspreker, laat u veel oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Reken op enig huiswerk.

 

Dinsdag 14 januari 2020
14 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 202,00
Mw. N. (Nisa) Delibas
Boek: Turkije-Turks 1, Leer- en werkboek (paperback) (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

18:45 - 20:15
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
N. (Nisa) Delibas
N. (Nisa) Delibas
Nisa Delibas studeerde Turkse taal en literatuur aan Kocaeli State University, en behaalde in 2014 een master aan Moskou State University. Zij bereidde aan het Instituut voor Linguistiek van de Russische Academie van Wetenschappen haar proefschrift, over het dialect van Bursa (West Turkije), voor. Sinds 2016 verblijft zij in Nederland.