Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TP4

Praktisch Pools 4

Praktisch Pools 4
Cursuscode: TP4

Praktisch Pools is een cursus die bedoeld is voor wie op een ongecompliceerde manier kennis wil maken met de Poolse taal. Tijdens de lessen leert u Pools voor dagelijks gebruik. We besteden aandacht aan het spreken (uitspraak en intonatie) en voeren kleine dialogen. In deze cursus leert u niet alleen eenvoudige zinnen te formuleren maar krijgt u ook een overzicht van de basisgrammatica. Bij het boek hoort een cd, wat cursisten in de gelegenheid stelt de taal ook thuis te horen en te oefenen.
Om aan deze cursus deel te nemen is geen voorkennis van het Pools vereist. Een taal leren gaat echter niet vanzelf, het regelmatig bijwonen van de lessen en het maken van het huiswerk (ca 1,5 uur per week) is dan ook een vereiste.
Deze cursus is een vervolg op Praktisch Pools 3.

Maandag 13 januari 2020
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 188,00
Mw. D.M. (Dorota) Sokolowska
Boeken: Polski krok po kroku 2, Polski krok po kroku 2 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
D.M. (Dorota) Sokolowska
D.M. (Dorota) Sokolowska
Dorota Sokolowska is geboren in Polen, waar zij afstudeerde in pedagogiek. Zij was actief als mentor bij de stichting Kreda (organisatie in de Bollenstreek ter bevordering van de school- en werkloopbaan van migranten) en is gespecialiseerd in tweetalig onderwijs. Sinds 1989 geeft zij Poolse les en is daarbij zeer gemotiveerd om de nuances van de Poolse taal aan haar leerlingen uit te leggen.