Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TP1c

Praktisch Pools

Praktisch Pools
Cursuscode: TP1c

Praktisch Pools is een cursus die bedoeld is voor wie op een ongecompliceerde manier kennis wil maken met de Poolse taal. Tijdens de lessen leert u Pools voor dagelijks gebruik aan de hand van onderwerpen zoals kennismaken, u voorstellen, praten over uzelf of familieleden, praten over het weer, iets bestellen in een bar of restaurant en meer. We besteden aandacht aan het spreken (uitspraak en intonatie) en voeren kleine dialogen. In deze cursus leert u niet alleen eenvoudige zinnen te formuleren maar krijgt u ook een overzicht van de basisgrammatica. Bij het boek hoort een cd, wat cursisten in de gelegenheid stelt de taal ook thuis te horen en te oefenen.

Om aan deze cursus deel te nemen is geen voorkennis van het Pools vereist. Een taal leren gaat echter niet vanzelf, het regelmatig bijwonen van de lessen en het maken van het huiswerk (ca 1,5 uur per week) is dan ook een vereiste.

Woensdag 8 mei 2019
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 116,00
Boeken: Krok po kroku, Polski, poziom 1, Krok po kroku, Polski, poziom 1, ZESZYT ĆWICZEŃ (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >