Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TN52

Nederlands: pannekoek of pannenkoek

Nederlands: pannekoek of pannenkoek
Cursuscode: TN52

Eén avond onderwijs om de puntjes op de i te zetten. Ruggegraat of ruggengraat? Modeadvies of mode-advies? Meeëten of mee-eten? Antioxidanten of anti-oxidanten? Niveaus of niveau’s? Dineetje of dinertje? Bushalte’s of bushaltes? Cafés of café’s? Gegoogled of gegoogeld? Zzp’er of zzp-er?

Eén les, en u ziet hoe eenvoudig de regels zijn.

De workshop ‘Over pannekoek of pannenkoek’ is een prima voorbereiding op het Groot Leiderdorps Dictee (donderdag 22 november, 20.00 uur), maar staat open voor iedereen, ook als u niet aan het dictee meedoet.

Donderdag 8 november 2018
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Mw. drs. H.I. (Harriët) Macdaniel
19:30 - 21:30
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
drs. H.I. (Harriët) Macdaniel
drs. H.I. (Harriët) Macdaniel
Harriët Macdaniel is na het behalen van haar doctoraal Nederlands gaan werken als beleidsmedewerker bij universiteiten (afdeling onderzoek) en gemeenten (afdeling onderwijs). Na de geboortes van haar drie kinderen werkte ze docent, opleider en ontwikkelaar. Lange tijd was ze verbonden aan de PABO. Sinds vele jaren werkt ze als consultant in de familie-BV van waaruit zij o.a. internationale onderwijsprogramma???s beoordeelde ter verkrijging van miljoenen euro???s EU-subsidie, en verrijkte ze het Nederlandse onderwijs met kwaliteitsinstrumenten. Daartoe bleef ze als docent actief op de werkvloer en gaf ze les aan scholieren (op alle niveaus: van zeer moeilijk lerend tot en met vwo), aan studenten (van vele richtingen binnen het MBO en het HBO), en aan volwassenen met een taalachterstand. De laatste jaren heeft ze zich toegelegd op beleid, didactiek en ontwikkeling van de Inburgering in het algemeen & het leren van Nederlands in het bijzonder. Haar onderwijscredo luidt: FUNCTIONEEL LEREN door DOEN.