Cursuscode: TN6

Nederlands lezen en schrijven, basis NT1

Cursuscode: TN6

U praat Nederlands.

U leest niet.                Of u leest een klein beetje.

U schrijft niet.             Of u schrijft  een klein beetje.

U wil lezen.

U wil schrijven.

KOM  !

U kan ook leren lezen en schrijven.

LEZEN EN SCHRIJVEN MET PLEZIER !

DOE MEE,  BEL   071  -  54 11 7 32

Donderdag 17 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. H.I. (Harriët) Macdaniel
Locatie: Pluspunt (klik hier voor de adres gegevens)
drs. H.I. (Harriët) Macdaniel
Harriët Macdaniel is na het behalen van haar doctoraal Nederlands gaan werken als beleidsmedewerker bij universiteiten (afdeling onderzoek) en gemeenten (afdeling onderwijs). Na de geboortes van haar drie kinderen werkte ze docent, opleider en ontwikkelaar. Lange tijd was ze verbonden aan de PABO. Sinds vele jaren werkt ze als consultant in de familie-BV van waaruit zij o.a. internationale onderwijsprogramma???s beoordeelde ter verkrijging van miljoenen euro???s EU-subsidie, en verrijkte ze het Nederlandse onderwijs met kwaliteitsinstrumenten. Daartoe bleef ze als docent actief op de werkvloer en gaf ze les aan scholieren (op alle niveaus: van zeer moeilijk lerend tot en met vwo), aan studenten (van vele richtingen binnen het MBO en het HBO), en aan volwassenen met een taalachterstand. De laatste jaren heeft ze zich toegelegd op beleid, didactiek en ontwikkeling van de Inburgering in het algemeen & het leren van Nederlands in het bijzonder. Haar onderwijscredo luidt: FUNCTIONEEL LEREN door DOEN.