Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TN04

Dutch Pre-intermediate 2a

Dutch Pre-intermediate 2a
Cursuscode: TN04

This course builds on the results of the ‘Dutch Elementary 1b’ course and will expand your capabilities in Dutch. Participants in this course should take into account several hours of homework each week.

The course aims at a level comparable with NT2 level A2 and is meant for educated adult beginners. In order to join this course you will have participated in the preceding course or you will have to contact the teacher for an intake by mail.

 

Deze cursus bouwt voort op de resultaten van de cursus ‘Dutch Elementary 1b’ en vergroot uw vaardigheden in de Nederlandse taal. De deelnemers moeten rekening houden met enkele uren huiswerk per week.

De cursus is gericht op het bereiken van een niveau vergelijkbaar met NT2-niveau A2 en is bedoeld voor hoogopgeleide volwassen beginners. Om de cursus te volgen moet u de voorafgaande cursus gevolgd hebben; in nadere gevallen is een intake via de mail met de docent gewenst.

 

Donderdag 9 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00
Mw. J.C. (Crista) Snel
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

18:45 - 20:15
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.C. (Crista) Snel
J.C. (Crista) Snel
Crista Snel studeerde aan de School voor Taal- en Letterkunde van de Haagse Leergangen en behaalde daar de 2e graads bevoegdheid Nederlands. In 2002 behaalde zij het post-HBO diploma Nederlnds als 2e taal (NT2). Sinds 1996 is zij docent Nederlands en NT2 bij scholen van voortgezet onderwijs, volksuniversiteiten en andere instellingen.