Cursuscode: TI9a

Praktisch Italiaans voor beginners 1a

Cursuscode: TI9a

Een laagdrempelige inleiding tot de taal van Il Bel Paese. Aan de hand van concrete situaties waar elke toerist zich in bevindt, verkennen we de beginselen van de taal, zonder diepgaande grammati­cale uitleg. Als u van plan bent naar Italië op vakantie te gaan, kunt u een bestelling in het Italiaans plaatsen en op eenvoudig niveau communiceren met de inwoners van dat mooie land.

De docente creëert een zeer ontspannen sfeer in de les en vraagt minimaal huiswerk. De cursus is aanbevolen voor wie bijvoorbeeld niet veel tijd heeft om wekelijks te leren of voor degenen die nog niet weten of ze zich aan een reguliere taalcursus willen committeren.

Donderdag 19 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Italiaans à la carte – Diaco (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

Cursus geannuleerd >
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.