Cursuscode: TI1c

Italiaans voor semi-gevorderden 1c

Cursuscode: TI1c

Deze cursus is een voortzetting van Italiaans voor semi-gevorderden 1a. Maar laat u zich toch niet weerhouden om u in te schrijven door het feit dat de cursus reeds begonnen is. Het is mogelijk om u aan te sluiten ook al heeft u geen deel genomen aan de eerste deel. De methode die deze cursus gebruikt is zeer overzichtelijk. Het grammaticale overzicht en de woordenlijst zullen u snel bij de groep laten horen.

U kunt ook voorafgaand aan de cursus met de docente contact hebben door een email te sturen naar: leiderdorp@volksuniversiteit.nl of te bellen naar 071-541 2926

Woensdag 16 mei 2018
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Allegro 2 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adres gegevens)
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.