Cursuscode: TI1b

Italiaans voor beginners 1b (A2)

Cursuscode: TI1b

Met deze cursus leggen we de basis voor een zich steeds verdiepende kennis van il Bel Paese. U kunt zich voor deze cursus inschrijven als u nog geen of zeer weinig kennis hebt van het Italiaans. U wordt ingewijd in de beginselen en de basisgrammatica van het Italiaans, zodat u snel eenvoudige gesprekken kunt voeren. En als u komende zomer misschien naar Italië gaat, kunt u een bestelling in het Italiaans plaatsen en op eenvoudig niveau communiceren met de inwoners van dat mooie land.

Deze cursus is een voortzetting van Italiaans 1a.

Donderdag 17 januari 2019
18 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Allegro 1 (klik hier voor meer informatie)
Wacht met het aanschaffen van de cursusboeken tot zeker is dat de cursus doorgaat.
Locatie: Pluspunt (klik hier voor de adres gegevens)
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.