Cursuscode: TI1a

Italiaans voor beginners 1a (A1)

Italiaans voor beginners 1a  (A1)
Cursuscode: TI1a

Pakt u deze kans om zich het Italiaans eigen te maken! We beginnen bij het begin, zonder drempelvrees voor uitspraak en grammatica. En we banen ons een weg, op uw snelheid en met ruimte voor uw eigen interesses, in de structuur en cultuur van deze mooie taal. Ook na deze cursus kunt u zich in  Italië al goed verstaanbaar maken!

Deze cursus is bijzonder geschikt voor wie 's avonds wil genieten van de melodie van de Italiaanse zinnen. Van harte welkom, benvenuti!

Dinsdag 17 september 2019
13 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Allegro 1 (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.