Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI4a

Italiaans 4a

Italiaans 4a
Cursuscode: TI4a

Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Italiaans 3b’ uit het seizoen 2019 – 2020. Omdat de groep bestaat uit mensen met uiteenlopende taalkundige ervaringen, is er alle ruimte voor uitleg en verdieping. De docent gaat daarbij in op ieders bijzondere culturele en grammaticale interesses en behoeften. De Italiaanse taal is vol culinaire en kunsthistorische verwijzingen: spreekwoorden, uitdrukkingen, liederen, ze laten ons allemaal iets van Italië proeven.

Wij behandelen het laatste gedeelte van het tweede boek van een reeks van drie in de serie Allegro. Dat betekent dat van u al een redelijke kennis van het Italiaans wordt verwacht, bijvoorbeeld omdat u al eens eerder, misschien al betrekkelijk lang geleden, Italiaans heeft geleerd, al dan niet in een cursus elders.

Let op: deze cursus wordt via Skype gegeven!

Dinsdag 15 september 2020
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 188,00
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Allegro 2 Libro dello studente ed esercizi + CD Audio (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

11:15 - 12:45
Locatie: via Skype (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Laura) Valiani
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.