Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI5a

Italiaans 4a

Italiaans 4a
Cursuscode: TI5a

Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Italiaans 3b’ uit het seizoen 2020 - 2021.

Toen zijn we rustig aan begonnen met een klein gezellig groepje met een eerste studie van het Italiaans. Dit jaar gaan we in hetzelfde tempo door. We bouwen de basiskennis van de ­grammatica en de woordenschat verder uit en je leert je in veel voorkomende gespreks­situaties goed redden. Op een ongedwongen en duidelijke manier worden je communicatieve competenties ontwikkeld door middel van een breed scala aan oefeningen en authentieke, schriftelijke zowel als mondelinge teksten.  We leren bij en waar nodig herhalen we met behulp van extra materiaal gemaakt door de docente. En we lassen leuke culturele en culinaire weetjes in, want Italië heeft ongelofelijk veel te bieden.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te komen doen, als je maar al enige kennis hebt van het Italiaans. Je zult zeker niet in verlegenheid worden gebracht! 

Wij behandelen het laatste gedeelte van het eerste boek van een reeks van drie in de serie Allegro. Dat betekent dat van je al een redelijke kennis van het Italiaans wordt verwacht, bijvoorbeeld omdat je al eens eerder, misschien al betrekkelijk lang geleden, Italiaans heeft geleerd, al dan niet in een cursus elders.

Dinsdag 14 september 2021
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 188,00
Mw. (Monica) Bolognesi
Boek: Allegro 2 Libro dello studente ed esercizi + CD Audio (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.

11:00 - 12:30
Locatie: Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Monica) Bolognesi
(Monica) Bolognesi
Download de brochure 2021/2022

 

kaft 2020-2021
Hier kunt u ons 
programmaboekje 2021/2022
downloaden