Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI3a

Italiaans 3a

Italiaans 3a
Cursuscode: TI3a

Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Italiaans 2b’ uit het seizoen 2018 – 2019. Omdat de groep bestaat mensen met uiteenlopende taalkundige ervaringen, is er alle ruimte voor uitleg en verdieping. De docent gaat daarbij in op ieders bijzondere culturele en grammaticale interesses en behoeften. Juist daarom is het makkelijk voor u om aan te sluiten. De Italiaanse taal is vol culinaire en kunsthistorische verwijzingen: spreekwoorden, uitdrukkingen, liederen, ze laten ons allemaal iets van Italië proeven.

Wij behandelen het tweede boek van een reeks van drie in de serie Allegro. Dat betekent dat van u al een redelijke kennis van het Italiaans wordt verwacht, bijvoorbeeld omdat u al eens eerder, misschien al betrekkelijk lang geleden, Italiaans heeft geleerd, al dan niet in een cursus elders.

 

Woensdag 18 september 2019
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 188,00
Mw. L. (Laura) Valiani

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

10:15 - 11:45
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Laura) Valiani
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.