Cursuscode: TF2a

Frans voor beginners 2a (A1)

Cursuscode: TF2a

Deze cursus is een vervolg op de cursus Frans voor beginners 1b en  bestemd voor ‘faux-débutants’, dus voor degenen die lang geleden Frans hebben geleerd en hun kennis weer op willen halen of hun niveau willen onderhouden. We gaan door met de methode Voyages 1-nieuw (hoofdstuk 7) hierin staan conversatie en luisteren centraal naast het behandelen van grammatica. Op een ontspannen en snelle manier leer je hier Frans spreken.

Bij twijfel over je niveau kunt u een instaptoets doen op de site www.voyagesnieuw.nl.

Donderdag 15 september 2022
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boeken: Voyages nieuw 1, tekstboek, Voyages nieuw 1, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.

Locaties: de Sterrentuin, de Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.
programmaboekje

Download het programmaboekje 2022-2023