Cursuscode: TF3a

Frans intensief voor 'grands débutants' 3a (A2)

Cursuscode: TF3a

Dit is een voortzetting van de beginnerscursus van vorig jaar. Deze cursus is bestemd voor “faux-débutants “dus voor degenen die al Frans hebben geleerd en hun kennis weer op willen halen of degenen die hun niveau willen onderhouden. In deze cursus staan conversatie en luisteren centraal: de oefeningen bieden veel mogelijkheden tot samenwerken en veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Op een ontspannen en snelle manier leer je hier Frans spreken. Je moet per week meer dan een uur aan huiswerk besteden. We gaan verder met hoofdstuk 5.

Maandag 12 september 2022
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boeken: Voyages nieuw 2, tekstboek, Voyage nieuw 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.

Locatie: de Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.
programmaboekje

Download het programmaboekje 2022-2023