Cursuscode: TF2b

Frans intensief voor beginners 2b (A1)

Cursuscode: TF2b

Dit is een voortzetting van de beginnerscursus van afgelopen najaar. Deze cursus is bestemd voor “faux-débutants“, dat wil zeggen voor degenen die lang geleden Frans hebben geleerd en hun kennis weer op willen halen of degenen die hun niveau willen onderhouden. In deze cursus staan conversatie en luisteren centraal. Op een ontspannen en snelle manier leert u hier Frans spreken. Er wordt verwacht dat u per week meer dan een uur aan huiswerk besteedt.

Dinsdag 15 januari 2019
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boeken: Voyages nieuw 1, tekstboek, Voyages nieuw 1, werkboek (klik hier voor meer informatie)
Wacht met het aanschaffen van de cursusboeken tot zeker is dat de cursus doorgaat.
Locatie: Pluspunt (klik hier voor de adres gegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.