Cursuscode: TF3a

Frans Intensief voor ‘grands débutants’ 3a (niveau A2)

Cursuscode: TF3a

Dit is een voortzetting van de cursus ‘Frans Intensief voor beginners 2b (niveau A1)’ van vorig jaar. Deze cursus is bestemd voor degenen die al Frans hebben geleerd en hun kennis weer op willen halen, zgn. “faux-débutants”, of degenen die hun niveau willen onderhouden. In deze cursus staan conversatie en luisteren centraal. Op een ontspannen en snelle manier leert u hier Frans spreken. U moet per week meer dan een uur aan huiswerk besteden.

Dinsdag 8 oktober 2019
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boeken: Voyages nieuw 2, tekstboek, Voyage nieuw 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.