Cursuscode: TF4b

Frans 'grands débutants' 4b (niveau A2)

Cursuscode: TF4b

Deze cursus is een voortzetting van de cursus ‘Frans Intensief voor beginners 3a (niveau A2)’ die in het najaar 2020 werd gegeven.

Deze cursus is bestemd voor “faux-débutants“, dus voor degenen die al Frans hebben geleerd en hun kennis weer op willen halen of degenen die hun niveau willen onderhouden. In deze cursus staan conversatie en luisteren centraal: de oefeningen bieden veel mogelijkheden tot samenwerken en veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Op een ontspannen en snelle manier leert u hier Frans spreken. U moet per week meer dan een uur aan huiswerk besteden. We gaan verder met het leerboek Voyages nieuw 2.

Maandag 11 januari 2021
14 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boeken: Voyages nieuw 2, tekstboek, Voyage nieuw 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adresgegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.