Cursuscode: TF1b

Frans discussiegroep voor gevorderden 1b (B2)

Cursuscode: TF1b

De cursus is een vervolg op Frans discussiegroep voor gevorderden 1a in najaar 2018.

Bent u iemand die op de hoogte wil zijn van de actualiteiten in Frankrijk? Bent u iemand die daarover op een ontspannen manier mee wil discussiëren? Vindt u het leuk om spelenderwijs uw woordenschat en culturele kennis uit te breiden? Dan is deze cursus bestemd voor u.

We kunnen gezamenlijk ons programma samenstellen. In deze cursus hoeft u geen boeken te kopen, maar de discussieonderwerpen worden uit artikelen van Franse kranten, tijdschriften en videofragmenten gehaald.

Donderdag 17 januari 2019
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boek: Geen (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Pluspunt (klik hier voor de adres gegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.