Cursuscode: WTF3

Frans discussiegroep gevorderden 3a (niveau B2)

Cursuscode: WTF3

Bent u iemand die op de hoogte wil zijn van de actualiteiten in Frankrijk? Bent u iemand die daarover op een ontspannen manier mee wil discussiëren? Vindt u het leuk om spelenderwijs uw woordenschat en culturele kennis uit te breiden? Dan is deze cursus bestemd voor u.

We kunnen gezamenlijk ons programma samenstellen. In deze cursus hoeft u geen boeken te kopen, maar de discussieonderwerpen worden uit artikelen van Franse kranten, tijdschriften en videofragmenten gehaald.

De docente stuurt de artikelen via email naar u toe zodat u zich voor de les al kunt voorbereiden.

Donderdag 14 januari 2021
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Locatie: Digitaal (Zoom) (klik hier voor de adresgegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.