Cursuscode: TF2b

Frans beginners 2b (niveau A1)

Cursuscode: TF2b

Deze cursus is het vervolg van de cursus ‘Frans Beginners 2a (niveau A1)’ die in het najaar van 2020 is gegeven.

We bouwen meer kennis op van de grammaticale regels en verder breiden we  onze woordenschat uit zodat we korte gesprekjes kunnen voeren. In deze cursus staan conversatie en luisteren centraal: de oefeningen bieden veel mogelijkheden tot samenwerken en veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Op een ontspannen en snelle manier leert u hier Frans spreken. Op een ontspannen en snelle manier leer je hier Frans spreken. We gaan verder met het leerboek Voyages nieuw 1.

Maandag 11 januari 2021
14 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boeken: Voyages nieuw 1, tekstboek, Voyages nieuw 1, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adresgegevens)
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.