Cursuscode: TE7a

Vlot Engels spreken is fun! – Teenager Time 1

Cursuscode: TE7a

Deze cursus is bedoeld om relevant te zijn voor teenagers om ze in staat te stellen om beter Engels te leren spreken. Daarbij wordt een brede reeks activiteiten gebruikt, waaronder games, muziek, podcasts, rollenspellen en conversatie. Iedere week worden verschillende onderwerpen bediscussieerd, waaronder ook actuele thema’s. De deelnemers leren bijna ongemerkt veel nieuwe woorden, verbeteren spelenderwijs hun kennis van de Engelse grammatica en zo nemen hun communicatievaardigheden snel toe. Ook wordt met praktische oefeningen aandacht besteed aan de schrijfvaardigheid en is er ruimte voor specifeke vragen en behoeften.

Om de actieve deelname van ieder mogelijk te maken bedraagt het aantal deelnemers max. 8.
Voor deze cursus behoeft geen leerboek te worden aangeschaft. De docente stelt alle noodzakelijke lesmateriaal beschikbaar.

Dinsdag 15 september 2020
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. G. (Geraldine) Flynn
dr. G. (Geraldine) Flynn
Geraldine Flynn graduated from Trinity College, Dublin, Ireland in 1994 witgh a PhD in microbiology. Prior to giving English Conversation lessons she worked for may years as a scientist/teamleader. Being a native speaker she enjoys teaching conversational English to students and helping them to improve their communication skills in English.