Volksuniversiteit Leiderdorp
Cursuscode: TE4b

Upper-intermediate 4b

Upper-intermediate 4b
Cursuscode: TE4b

In dit vervolg op de cursus Upper-Intermediate die in september 2017 van start is gegaan, gaan we verder met het verder oefenen en vergroten van de spreekvaardigheid en de woordenschat, en het herhalen van enkele grammaticale onderwerpen. Wederom komt een gevarieerd aantal onderwerpen of thema’s aan bod, met daarbij luister- en spreekvaardigheidsoefeningen. We gaan verder in het gecombineerde Student’s en Work Book van de fraaie lesmethode Life,  met haar artikelen over een breed scala onderwerpen en thema’s ‘from all over the world’.

Het voor de cursus benodigde boek is een zogenaamde ‘split edition’ (de tweede van het totale boek, units 7-12), met daarin het Student Book dat we tijdens de les gebruiken, het Work Book gedeelte met grammaticale uitleg en oefeningen voor (voornamelijk) huiswerk, en een DVD, thuis te bekijken als aanknooppunt voor discussie. In het cursusjaar 2017-2018 wordt begonnen met split edition B, waarbij in januari 2018 verder gegaan zal worden waar we in december 2017 zijn gestopt.

U dient rekening te houden met 1 à 2 uur huiswerk per week. 

Maandag 8 januari 2018
14 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 269,00
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boek: Life, Upper-intermediate,Student Book, Split Edition B (=Student Book + Work Book + DVD) (klik hier voor meer informatie)
Wacht met het aanschaffen van de cursusboeken tot zeker is dat de cursus doorgaat.
19:00 - 21:00
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
dr. E. (Eli) ten Lohuis
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.