Volksuniversiteit Leiderdorp
Cursuscode: TE3b

Pre-intermediate 3b

Pre-intermediate 3b
Cursuscode: TE3b

Deze cursus is een vervolg op Engels: Pre-Intermediate 2A, en bedoeld voor hen die zich inmiddels aardig kunnen uiten, zowel mondeling als schriftelijk, in het Engels. U kunt min of meer zelfstandig de verschillende werkwoordstijden gebruiken (al blijven we die repeteren en oefenen), maar vooral: u kunt gesprekjes voeren, redelijk eenvoudige teksten lezen en uw mening geven. In deze cursus breiden wij uw grammaticale kennis, maar vooral uw woordenschat, verder uit. In het Europees referentiekader CEF heeft deze cursus het niveau A2-B1.

Er wordt gebruik gemaakt van de moderne, aantrekkelijke lesmethode New Headway, Pre-Intermediate, tweede helft. Cursisten dienen rekening te houden met enig huiswerk (2 à 3 uur in de week).

Maandag 8 januari 2018
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: New Headway Pre-Intermediate Student’s Book, Workbook with Key (klik hier voor meer informatie)
Wacht met het aanschaffen van de cursusboeken tot zeker is dat de cursus doorgaat.
10:30 - 12:30
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
dr. E. (Eli) ten Lohuis
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.