Cursuscode: TE2a

Engels voor beginners 2a (A1-A2)

Cursuscode: TE2a

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus Engels, die vorig jaar (september 2018) is gestart en in januari 2019 is voortgezet. We bouwen voort op de eerste grammaticale regels die we al behandeld hebben en vergroten onze woordenschat verder, zodat we dialoogjes kunnen maken, gesprekjes voeren over heden en verleden, en een (kort) verhaal vertellen. Ook worden luisteren, uitspraak en lezen geoefend. We gaan verder in hoofdstuk 5 van het cursus-en werkboek. Cursisten dienen rekening te houden met enkele uren huiswerk per week.

In het Europees referentiekader CEF heeft deze cursus het niveau A1-A2.

Donderdag 31 oktober 2019
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: New Headway, Elementary - Student???s book, New Headway, Elementary, Workbook with Key (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

Cursus geannuleerd >
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.