Cursuscode: TE1b

Engels voor beginners 1 (A1-A2)

Cursuscode: TE1b

Deze cursus is een beginnerscursus Engels, voor hen die (bijna) geen eerdere voorkennis van de taal hebben. U leert van het begin af aan korte zinnen en dialoogjes maken, krijgt de eerste grammaticaregels en vergroot uw woordenschat. Ook wordt het luisteren en lezen geoefend. Cursisten dienen rekening te houden met enkele uren huiswerk per week.

In het Europees referentiekader CEF heeft deze cursus het niveau A1-A2.

Donderdag 17 januari 2019
14 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: New Headway, Elementary - Student???s book, New Headway, Elementary, Workbook with Key (klik hier voor meer informatie)
Wacht met het aanschaffen van de cursusboeken tot zeker is dat de cursus doorgaat.
Locatie: Pluspunt (klik hier voor de adres gegevens)
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.