Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE5b

Engels: Upper Intermediate 5b (level B2)

Engels: Upper Intermediate 5b (level B2)
Cursuscode: TE5b

Deze cursus is een voortzetting van de cursus Engels: Upper-Intermediate 5a, en gaat verder waar wij in december 2020 zijn gebleven.

Deze cursus frist uw Engels op en breidt uw kennis qua grammatica en woordenschat uit op een aardig hoog, upper-intermediate, niveau. Behalve aan grammatica wordt er zo veel mogelijk gelegenheid geboden uw mondelinge taalvaardigheid te oefenen in discussies en gesprekjes over persoonlijke ervaringen of interesses, met nadruk ook op ‘everyday’ uitdrukkingen. Daarnaast is er ook aandacht voor uitspraak, lees-en luistervaardigheid.

U dient rekening te houden met enkele uren huiswerk per week.

 

 

Maandag 25 januari 2021
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 231,00
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: New Headway Upper-Intermediate Course, Student's Book, New Headway Upp-Intermediate Course, Workbook with Key, and IChecker CD ROM (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

10:30 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
dr. E. (Eli) ten Lohuis
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.