Cursuscode: TE9

Engels, Opleiding voor examen Cambridge First Certificate (niveau/level B2)

Cursuscode: TE9

Deze cursus bereidt voor op alle onderdelen en skills behorende bij het Cambridge First Certificate examen, dat leidt tot een internationaal erkend diploma, voor al degenen die voor werk of studie (in het buitenland) een certificaat van goede Engelse vaardigheid moeten overleggen, maar ook voor hen die hun Engels op hoog niveau willen opfrissen of bijhouden.

Cursisten dienen rekening te houden met zo'n 6 uur huiswerk per week.

Deze cursus betreft een jaarcursus van 30 bijeenkomsten van ieder twee uur. Hierna kunnen studenten zich opgeven voor het officiële examen, dat door de British Council wordt georganiseerd. De prijs voor dit examen is niet inbegrepen in de cursusprijs.

This course prepares students for all the components and skills tested at the Cambridge first certificate exam, leading to an internationally recognized certificate; for all those who need to submit a certificate testifying to their good command of English for their work or studies (abroad), but also for those who wish to brush up or maintain their English at a high level.

Students must reckon with about 6 hours of homework per week.

This course is a year course, consisting of 30 2-hour lessons, after which students may register for the official exam, organised by the British Council. The exam fee is not included in the course fee.

Donderdag 24 september 2020
30 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: Objective First, Objective First, Student???s Book with answers, for revised exam from 2015 (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.