Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE4b

Engels: Intermediate 4b (B1)

Engels: Intermediate 4b (B1)
Cursuscode: TE4b

De cursus is geschikt voor diegenen die hun Engels op een Intermediate niveau (vergelijkbaar met een Nederlands MAVO/VMBO-niveau) willen opfrissen. U kunt de taal vrij makkelijk gebruiken, maar wilt uw kennis weer eens ophalen en/of uitbreiden. Er wordt aandacht besteed aan grammatica, lezen en luisteren, woordenschat, uitspraak en conversatie. We beginnen deze cursus bij hoofdstuk 3 van het cursus-en werkboek.

Cursisten dienen rekening te houden met enig huiswerk (2 à 3 uur in de week).

In het Europees referentiekader CEF heeft deze cursus het niveau B1.

Maandag 7 oktober 2019
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 193,50
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: New Headway, Intermediate, Student???s Book, New Headway, Intermediate, Workbook with Key (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

10:30 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
dr. E. (Eli) ten Lohuis
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.