Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE4a

Engels: Intermediate 4a

Engels: Intermediate 4a
Cursuscode: TE4a

Deze cursus bouwt voort op de cursus Pre-intermediate 3c, die werd aangeboden in het najaar van 2018. De cursus is geschikt voor diegenen die hun Engels op een Intermediate niveau (vergelijkbaar met een Nederlands MAVO/VMBO-niveau) willen opfrissen. U kunt de taal vrij makkelijk gebruiken, maar wilt uw kennis weer eens ophalen en/of uitbreiden. Er wordt aandacht besteed aan grammatica, lezen en luisteren, woordenschat, uitspraak en conversatie. Cursisten dienen rekening te houden met enig huiswerk (2 à 3 uur in de week).

In het Europees referentiekader CEF heeft deze cursus het niveau B1.

 

 

 

Maandag 21 januari 2019
14 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 269,00
Mw. dr. E. (Eli) ten Lohuis
Boeken: New Headway, Intermediate, Student???s Book, New Headway, Intermediate, Workbook with Key (klik hier voor meer informatie)
Wacht met het aanschaffen van de cursusboeken tot zeker is dat de cursus doorgaat.
10:30 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
dr. E. (Eli) ten Lohuis
dr. E. (Eli) ten Lohuis
Eli ten Lohuis studeerde Engelse taal - en letterkunde aan de universiteiten van Leiden en van Durham (Engeland). In 2003 promoveerde zij in Leiden op een onderzoek over Joods-Amerikaanse l iteratuur. Ze geeft sinds haar afstuderen in 1986 (met lesbevoegdheid) met veel plezier en enthousiasme les aan allerlei soorten cursisten, op verschillende niveaus. Daarnaast werkt ze als beëdigd vertaalster en tekstredacteur.