Cursuscode: TE5b

Engels: Conversation at Upper-intermediate level 2b

Cursuscode: TE5b

Deze cursus is het vervolg van de cursus ‘Engels: Conversation at Upper-intermediate level 2a’ die in het najaar van 2019 is gegeven.De cursus is geschikt voor deelnemers op Upper-intermediate niveau (B2). Deelnemers behoeven geen cursusboek aan te schaffen, de docent stelt wanneer nodig materiaal beschikbaar.
The course is a follow up of the 'Engels: Conversation at Upper-intermediate level 2a' course, given in the second half of 2019. /This course is suitable for students at upper intermediate level (B2). There is no need to buy a book for this course as the tutor will provide any additional material needed.

Donderdag 16 januari 2020
14 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. G. (Geraldine) Flynn
dr. G. (Geraldine) Flynn
Geraldine Flynn graduated from Trinity College, Dublin, Ireland in 1994 witgh a PhD in microbiology. Prior to giving English Conversation lessons she worked for may years as a scientist/teamleader. Being a native speaker she enjoys teaching conversational English to students and helping them to improve their communication skills in English.