Cursuscode: TE5a

Engels: Conversation at Upper-intermediate level 2a

Cursuscode: TE5a

Deze cursus stelt de deelnemers in staat om het spreken van Engels te oefenen en daarbij te discussiëren over veel verschillende gespreksonderwerpen, tot in detail. De deelnemers vergroten hun woordenschat en verbeteren hun kennis van de grammatica van het Engels. Zij discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, met inbegrip van actuele thema’s, en over hun persoonlijke interesses en hobby’s. Op deze wijze verbeteren ze hun communicatievaardigheden in het Engels. Ook wordt geoefend in het schrijven van Engelse teksten.De cursus is geschikt voor deelnemers op Upper-intermediate niveau (B2). Deelnemers behoeven geen cursusboek aan te schaffen, de docent stelt wanneer nodig materiaal beschikbaar.
The aim of this course is to enable students to practice speaking English in a small group while discussing many different and detailed topics of conversation. Students will learn new vocabulary and improve their knowledge of English grammar. Students will discuss many different subjects including current affairs and those relevant to their personal interests and hobbies, while improving their communication skills in English. During this course students will also practice writing in English.  This course is suitable for students at upper intermediate level (B2). There is no need to buy a book for this course as the tutor will provide any additional material needed.

Donderdag 19 september 2019
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. G. (Geraldine) Flynn
dr. G. (Geraldine) Flynn
Geraldine Flynn graduated from Trinity College, Dublin, Ireland in 1994 witgh a PhD in microbiology. Prior to giving English Conversation lessons she worked for may years as a scientist/teamleader. Being a native speaker she enjoys teaching conversational English to students and helping them to improve their communication skills in English.