Cursuscode: TE6a

Business English Intermediate+ 1 (level B1/B2)

Cursuscode: TE6a

In deze praktische cursus Business English Intermediate doet u de vaardigheden op die u nodig heeft voor effectieve communicatie in het zakelijke verkeer. U oefent communicatie in praktische situaties door veel conversatie en rollenspellen. In de lessen leert u ook beter Engels spreken voor het geven van presentaties, deelname aan vergaderingen en onderhandelingen en voor het voeren van telefoongesprekken. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan verbetering van uw schrijfvaardigheid, zowel voor emails als voor rapporten, terwijl ook het gebruik van de taal in interviews en in de informele sfeer met zakenrelaties op het programma staat. Uw woordenschat en grammaticale kennis worden, waar relevant voor de zakelijke omgeving, flink uitgebreid. De docente biedt graag gelegenheid om uw specifieke vragen en behoeften te behandelen.

Om de actieve deelname van ieder mogelijk te maken bedraagt het aantal deelnemers max. 8.
De docente verstrekt u al het nodige lesmateriaal.

Maandag 14 september 2020
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. G. (Geraldine) Flynn
dr. G. (Geraldine) Flynn
Geraldine Flynn graduated from Trinity College, Dublin, Ireland in 1994 witgh a PhD in microbiology. Prior to giving English Conversation lessons she worked for may years as a scientist/teamleader. Being a native speaker she enjoys teaching conversational English to students and helping them to improve their communication skills in English.