Cursuscode: TE5a

Business English Intermediate+ 1 (level B1/B2)

Cursuscode: TE5a

In deze praktische cursus Business English Intermediate doe je de vaardigheden op die je nodig hebt voor effectieve communicatie in het zakelijke verkeer. Je oefent communicatie in praktische situaties door veel conversatie en rollenspellen. In de lessen leer je ook beter Engels spreken voor het geven van presentaties, deelname aan vergaderingen en onderhandelingen en voor het voeren van telefoongesprekken. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan verbetering van je schrijfvaardigheid, zowel voor emails als voor rapporten, terwijl ook het gebruik van de taal in interviews en in de informele sfeer met zakenrelaties op het programma staat. Je woordenschat en grammaticale kennis worden, waar relevant voor de zakelijke omgeving, flink uitgebreid. De docente biedt graag gelegenheid om je specifieke vragen en behoeften te behandelen.

Om de actieve deelname van ieder mogelijk te maken bedraagt het aantal deelnemers max. 8.

Maandag 13 september 2021
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. G. (Geraldine) Flynn
Boek: Incompany 3.0 Pre-Intermediate Student's Book Pack (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
dr. G. (Geraldine) Flynn
Geraldine Flynn graduated from Trinity College, Dublin, Ireland in 1994 witgh a PhD in microbiology. Prior to giving English Conversation lessons she worked for may years as a scientist/teamleader. Being a native speaker she enjoys teaching conversational English to students and helping them to improve their communication skills in English.
Download de brochure 2021/2022

kaft 2020-2021