Cursuscode: TC2b

Chinees 2b: Taal, cultuur en actualiteit

Cursuscode: TC2b
Dinsdag 18 januari 2022
13 lessen van 0 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. Y. (Fen) Drubbel-Hou
Locatie: Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
Y. (Fen) Drubbel-Hou
Yan Fen Drubbel – Hou (roepnaam: Fen) is geboren en getogen in Zuid-China. Ze is Master Internationaal Chinees Onderwijs (Jinan Universiteit, Guangzhou) en studeerde ook Internationale Bedrijfskunde (Hualian Universiteit). Sinds 1999 woont zij in Nederland. Van 2004 tot 2006 werkte zij bij de visumafdeling van het Nederlandse consulaat in Shanghai en was zij actief in de Hollandse vereniging in Shanghai. Sindsdien geeft zij Chinese taal bij de Chinese School in Den Haag en de Volksuniversiteiten Alphen aan den Rijn, Gouda en Lisse en geeft zij trainingen aan studenten voor het HSK (Hanyu shuiping kaoshi) Chinese Proficiency Test examen. Naast docente Chinees is Fen sales promotor bij Promotion Partners en sales assistant bij ExpoSalesMaster (ESM). Ze schrijft ook regelmatig Chinese artikelen voor de Landelijke Federatie Chinese Vrouwenverenigingen in Nederland als vrijwilliger bij die vereniging. Zie ook haar website, www.chinesetaalleren.nl.
Download de brochure 2021/2022
kaft 2020-2021