Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: B20b

Fit het weekend in

Fit het weekend in
Cursuscode: B20b

Lachen is gezond, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, in het vuistje lachen, dat zijn allemaal uitspraken die aangeven dat lachen een positieve uitwerking heeft op je leven. Kinderen lachen gemiddeld 300 x per dag en volwassenen gemiddeld nog maar gemiddeld 15 x.
Door te lachen in deze workshop worden uw buikspieren vol energie versterkt en uw spieren en gewrichten soepel gemaakt. Daarna kunt u weer lekker ontspannen eindigen.
We starten met een inleiding. Dan doen we opwarmende, eenvoudige oefeningen om ons voor te bereiden op het lachen zonder reden en waar we al een beetje de lach inzetten. Daarna volgen allerlei lachoefeningen en spelletjes die de lach opwekken. We sluiten af met een lachmeditatie, waarna we mogen nagenieten van het lachen.

Vrijdag 12 april 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 19,00
Mw. C. (Carola) Wallet
19:30 - 21:30
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
C. (Carola) Wallet
C. (Carola) Wallet
Carola Wallet heeft altijd veel gesport (hardlopen/fietsen/zwemmen/yoga). Daarnaast ging haar interesse uit naar energie- en lichaamswerk. Ze heeft daartoe ook diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Tijdens een periode van ziekte en minder energie leerde zij de Chinese bewegingsvorm Chi Neng Qigong. Dat gaf zoveel positief resultaat dat ze de opleiding tot instructeur heeft gedaan tot level 1- en level 2. In 2011 is zij begonnen met haar bedrijf Chicaro, waarmee zij lessen en workshops geeft in Pilates, (Mindful)Yoga, Chi Neng Qigong, lachyoga en meditatie. Na een opleiding tot allround meditatieleraar/coach is zij doorgegaan tot paramedisch therapeut. Vorig jaar mocht zij daar Lachyoga-leader aan toevoegen. Carola deelt haar kennis graag met anderen, zodat ook zij meer bewust en ontspannen in het middelpunt van hun leven komen te staan. Daardoor gaat de energie stromen en komen zij zowel lichamelijk als mentaal in balans.