Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: B70b

Yoga

Yoga
Cursuscode: B70b

Hatha Yoga is een populaire manier om te onthaasten of stress te verminderen. Men komt door samenwerking van beweging, ademtechniek en lichaamshouding tot ontspanning. Lichaam en geest worden op een prettige en natuurlijke manier in evenwicht gebracht.
Daarnaast heeft het ook een gunstig effect op het zenuwstelsel, de klieren en andere organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Er is aandacht voor ieders persoonlijke conditie. 

Woensdag 8 januari 2020
22 lessen van 1 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00
Mw. M.C. (Ineke) Jahshan-Horree
Draag gemakkelijk zittende kleding en neem een badlaken mee om op te kunnen liggen (matjes zijn aanwezig).
11:00 - 12:00
Locatie: Flow Yoga (gebouw naast de Volksuniversiteit) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M.C. (Ineke) Jahshan-Horree
M.C. (Ineke) Jahshan-Horree
Ineke Jahshan is een zeer ervaren yoga-docent. Zij volgde een opleiding van drie jaar aan de Yoga & Vedanta docentenopleiding en volgde vier jaar een opleiding bij Saswitha. Extra onderdelen in deze opleiding waren ademtherapie, chakrapsychologie, Oosterse filosofie en yoga ene meditatie. Zij heeft verder modulese gedaan mete oefeningen voore lagerugproblemen, bekkenbodemoefeningen en yoga tegene R.S. I . (schouderoefeningen). Zij geeft al 1 5 jaar yoga, aan het personeel van Curium, het Universitair sportcentrum, Radius en Libertas en werkt met jongeren, maar ook voor ouderen en fysiek beperkte en verstandel ijk beperkte mensen.