Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: B50b

Tai Chi voor geoefenden

Tai Chi voor geoefenden
Cursuscode: B50b

Tai Chi Moy is een zachte bewegingsvorm die het lichamelijk en geestelijk evenwicht bevordert. Het gaat om houdingen en bewegingen die soepel in elkaar overgaan, waardoor u uw eigen lichaam leert kennen en beheersen. Door die grotere bewustwording ontwikkelt u meer innerlijke kracht en mentale weerbaarheid. 
Het lichaam wordt ook soepeler, de spieren worden sterker en de circulatie verbetert. De oefeningen laten geblokkeerde levensenergie (Chi genaamd) weer doorstromen. De voortdurende concentratie resulteert in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Zaterdag 5 januari 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 255,00
Mw. M.Y. (Maryo) Froijen
Draag gemakkelijk zittende kleding en neem een flesje water mee. Er is ook een pauze tijdens deze les.
10:30 - 12:00
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M.Y. (Maryo) Froijen
M.Y. (Maryo) Froijen
Maryo Froijen is in 2001 in aanraking gekomen met Tai Chi als cursist waardoor ze weet wat Tai Chi met het lichaam doet. In 2003 is zij instructeur geworden. Inmiddels is zij een gecertificeerd instructeur van de Internationaal Associatie van Tai Chi en Lok Hup Academies in Canada. Zij houdt haar vaardigheden op peil door regelmatig workshops te volgen wanneer die in Nederland worden gegeven. Maryo vindt het vooral belangrijk dat de mensen er plezier in hebben om de figuren aan te leren en dat men geconcentreerd bezig is.