Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: B50b

Tai Chi voor beginners

Tai Chi voor beginners
Cursuscode: B50b

Tai Chi Moy is een zachte bewegingsvorm die het lichamelijk en geestelijk evenwicht bevordert. Het gaat om houdingen en bewegingen die soepel in elkaar overgaan, waardoor u uw eigen lichaam leert kennen en beheersen. Door die grotere bewustwording ontwikkelt u meer innerlijke kracht en mentale weerbaarheid. 
Het lichaam wordt ook soepeler, de spieren worden sterker en de circulatie verbetert. De oefeningen laten geblokkeerde levensenergie (Chi genaamd) weer doorstromen. De voortdurende concentratie resulteert in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Deze cursus is geschikt voor mensen die voor het eerst kennismaken met Tai Chi of die het weer willen oppakken.

Zaterdag 2 januari 2021
26 lessen van 1 uur aanvangstijd 12:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 190,00
Mw. M.Y. (Maryo) Froijen
Draag gemakkelijk zittende kleding en neem een flesje water mee. Er is ook een pauze tijdens deze les.
12:30 - 13:30
Locatie: 'De Sterrentuin' (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.Y. (Maryo) Froijen
M.Y. (Maryo) Froijen
Maryo Froijen is in 2001 in aanraking gekomen met Tai Chi als cursist waardoor ze weet wat Tai Chi met het lichaam doet. In 2003 is zij instructeur geworden. Inmiddels is zij een gecertificeerd instructeur van de Internationaal Associatie van Tai Chi en Lok Hup Academies in Canada. Zij houdt haar vaardigheden op peil door regelmatig workshops te volgen wanneer die in Nederland worden gegeven. Maryo vindt het vooral belangrijk dat de mensen er plezier in hebben om de figuren aan te leren en dat men geconcentreerd bezig is.