Cursuscode: M79

Snel en goed leren typen: Typecursus voor volwassenen

Cursuscode: M79

Kost het typen van een verslag, notitie of email je te veel tijd? Zoek je je suf naar de juiste lettertoets op je toetsenbord? Leer in 13 lessen snel en blind typen met 10 vingers en type voortaan moeiteloos je teksten.

Onder begeleiding van de docente volg je 13 klassikale lessen van 45 minuten en oefent je thuis met behulp van het speciale online lesprogramma, TypeTrainer. In 13 weken leer je typen op de “10-vingers-blind”-manier, en sluit je af met een examen (indien gewenst). Je typedocent begeleidt je persoonlijk tijdens de lessen. Korte instructievideo’s en uitgekiende type-oefeningen helpen je bij het thuis-oefenen, waarvoor je ongeveer 15 minuten per dag nodig heeft. En met de speciale online typespelletjes kan je je typesnelheid verhogen.

Je hebt thuis een computer (desktop of laptop) met internet nodig, en uiteraard een goed werkend toetsenbord. Neem je eigen laptop mee naar de les. Stel je je  in verbinding met het LVU-bureau als je niet beschikt over een laptop.

Lesmateriaal: Je werkt online op het lesprogramma TypeTrainer. Voor de persoonlijke inlogcode betaalt u € 30 rechtstreeks aan de docente.

Dinsdag 21 september 2021
13 lessen van 0 uur en 45 min aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J.C. (Jolanda) Borgers
Locatie: Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
J.C. (Jolanda) Borgers
Jolanda Borgers heeft zich, na een carrière als account en marketing manager en commercieel adviseur, gevestigd als zelfstandig relatiemanager en klantadviseur en verzorgt typeopleidingen voor kinderen met behulp van Gigakids en voor volwassenen met TypeTrainer.
Download de brochure 2021/2022

kaft 2020-2021