Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: M72

Basiscursus Arduino

Basiscursus Arduino
Cursuscode: M72

Enthousiast geworden over Arduino tijdens de Arduino introductie? Dan kun je je opgeven voor de 5-delige basiscursus.
Na inschrijving bestellen wij de voor de cursus benodigde materialen waar je mee aan de gang kunt gaan. De Arduino set is jouw eigendom. Je gebruikt hem tijdens de cursus en na afloop van de cursus kun je doorgaan met de vele bouwvoorbeelden die je o.a. op het internet kunt vinden. Of misschien kun je al een eigen ontwerp maken!
Wij gaan er van uit dat je voor het programmeren gebruik maakt van je eigen PC notebook  (een Mac of Linux mag ook). De Arduino set, die we tijdens de cursus gebruiken, kost € 64,-, die je rechtstreeks met de docent afrekent.

Wij wijzen je op de mogelijkheid om in te schrijven voor praktijkavonden in dezelfde periode als de Basiscursus.

Maandag 14 februari 2022
5 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00 plus € 64,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. G.J.M. (Ruud) van der Meer
19:30 - 21:30
Locatie: Sterrentuin (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G.J.M. (Ruud) van der Meer
G.J.M. (Ruud) van der Meer
Is elektronicus, software en hardware ontwerper, docent en werkte ruim 40 jaar bij een grote elektronica multinational. Hij begon zijn loopbaan in de elektronica en de procesautomatisering. De eerste digitale besturings en computer-systemen zijn bij hem al in 70er jaren gepasseerd. Hij ontdekte dat lang niet iedereen zonder extra studie de weg naar nieuwe technieken in kon slaan en is toen les gaan geven op het bedrijf en op de ROC???s op het gebied van elektro, elektronica, digitale technieken, communicatietechnieken en mechatronica. In totaal gedurende ruim 20 jaar. Privé zijn door hem kleine computersystemen ingezet voor domotica doeleinden. Internationaal is de Arduino het betaalbare universeel inzetbare computersysteem en is geschikt o.a. voor domotica. Een soort LEGO met elektronica. Met een Arduino cursus/workshop is het de bedoeling mensen die gebruik willen maken van deze techniek over de drempel te helpen. En het is echt FUN om schakelingen met de Arduino te bouwen. Techniek is leuk!
Download de brochure 2021/2022
kaft 2020-2021
Hier kunt u ons 
programmaboekje 2021/2022
downloaden