Cursuscode: C83

Koken volgens de Italiaanse Paastraditie

Cursuscode: C83

Italianen brengen traditiegetrouw de Tweede Paasdag door met een uitgebreide picknick! In deze workshop doet u inspiratie op voor een voorjaarspicknick volgens de Italiaanse Paastraditie. Onder het koken vertelt de docent over deze traditie en over de inspiratiebronnen voor de ingrediënten van het picknickmenu. U maakt, afhankelijk van het aantal deelnemers, kleine en grotere koude gerechten klaar, soms met een vistintje.
Met een goed glas wijn eet u de gerechtjes samen op en u sluit de bijeenkomst af met een lekkere koffie!

De docente zorgt voor de nodige ingrediënten, wijn en koffie. Daarvoor betaalt u aan haar € 15,-.
Zelf neemt u een schort mee.

Minimaal 5 deelnemers.

Donderdag 11 april 2019
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 17:30
Prijs: € 39,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Laura) Valiani
Locatie: De Gading (klik hier voor de adres gegevens)
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.