Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C96

Beleef Japan: Sushi bereiden

Beleef Japan: Sushi bereiden
Cursuscode: C96

Onder vakkundige begeleiding van de vrouwelijke Japanse chefkok Hiromi Hayasaka (die onder meer in de Beukenhof in Oegstgeest heeft gewerkt) gaat u de heerlijkste verse sushi maken. U maakt minimaal drie verschillende soorten, (onder andere met verse tonijn) die u na afloop mee naar huis kunt nemen. Ook krijgt u een heerlijk glaasje Japanse sake. 

U betaalt aan de docente voor de ingrediënten en de sake, de sushimat, soja, wasabi, gember, chopsticks en take out doos  €17,50.

Donderdag 14 november 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 35,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. H. (Hiromi) Hayasaka

Als u gewend bent een schort te dragen tijdens het koken, dan raden wij u aan er zelf een mee te nemen.

19:00 - 21:30
Locatie: De Gading (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
H. (Hiromi) Hayasaka
H. (Hiromi) Hayasaka
De vrouwelijke Japanse chefkok Hiromi Hayasaka (die onder meer in de Beukenhof in Oegstgeest heeft gewerkt) heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de beste restaurants als sushi-chef. Zij maakt de uniekste bijzondere en kleurrijke creaties. Tegenwoordig heeft ze een eigen cateringbedrijf.