Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C62

Praliné bonbons en truffel workshop

Praliné bonbons en truffel workshop
Cursuscode: C62

Deze workshop begint Walter Englebert van ‘Cacao van jou’ te vertellen over de herkomst en bijzonder­heden van chocolade en uitleg te geven over de materialen en grondstoffen die we gaan gebruiken en overhandig je de recepten. In de twee uur van de workshop leer je handgemaakte truffels en praliné bonbons in verschillende smaken te maken, bv. met een vleugje kaneel, room, of een beetje rum, cointreau of koffielikeur. Je proeft van de drankjes en de chocola en aan het einde pak je de zelf gemaakte lekkernij in een mooi bonbondoosje. Je kunt ze nu op een veilige manier mee naar huis nemen! Al loop je misschien wel het risico dat je ze al hebt opgegeten voor je thuis bent.

Vrijdag 5 november 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,50
Dhr. W. (Walter) Englebert
19:00 - 21:30
Locatie: Cacao van jou (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W. (Walter) Englebert
W. (Walter) Englebert
Walter Englebert is een echte chocoholic, die de kneepjes van het vak heeft geleerd in het culinaire Parijs en Brussel. Met deze scholing en ervaring op zak, is hij in Nederland een bedrijf begonnen voor chocolaterie en patisserie. Inmiddels is dat ruim 15 jaar geleden, maar zijn passie voor het vak is in die periode uitgegroeid tot een wens: hij wil de vele creatieve mogelijkheden, tips en trucs delen met anderen die dezelfde voorliefde voor chocola hebben.
Download de brochure 2021/2022

 

kaft 2020-2021
Hier kunt u ons 
programmaboekje 2021/2022
downloaden