Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C25

Krijtbord tekenen

Krijtbord tekenen
Cursuscode: C25

Ben je een ondernemer en wil je graag mooi op je krijtbord schrijven? Wil je een stoepbord dat opvalt? Dan is deze workshop wat voor jou.

In deze workshop leer je hoe je jouw product of dienst opvallend op je krijtbord tekent. Je leert allerlei trucs waardoor je strakke letters schrijft. Ook leer je op een simpele manier tekeningen maken die er toch verbluffend uitzien! Op die manier laat je klanten goed zien wat je verkoopt en kan het de klant net de drempel over trekken. Maak het verschil met je krijtbord. 

We gaan tekenen met krijtstiften op een krijtbord. Hiervoor dien je een materialenpakket aan te schaffen met:

  • een krijtbord van 40x60 cm
  • twee Securit krijtstiften in verschillende maten
  • een microvezeldoek
  • een map met informatie en werkbladen.

Het materialenpakket kost 25 euro. Dit koop je bij de docent tijdens de workshop en je neemt het na afloop mee naar huis. Zo heb je alles in huis om zelf je krijtbord tekeningen te maken.

 De workshop is ook geschikt voor anderen die graag op een krijtbord willen leren schrijven. Je hoeft niet te kunnen tekenen als je dit wilt leren. Tekenervaring is niet nodig!

Maandag 31 mei 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 35,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. A. (Annelon ) Geluk
19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Annelon ) Geluk
A. (Annelon ) Geluk
Tekenen is mijn passie. Sinds 2014 werk ik als freelance kunstdocent. De afgelopen jaren heb ik veel tekenles gegeven. De combinatie van zelf tekenen en anderen leren tekenen geeft mij veel plezier. Ik geef les bij het Haags Kinderatelier en bij basisscholen in Voorburg & Den Haag. Sinds 2017 maak ik krijtbordtekeningen voor de horeca. Hierbij pas ik ook handlettering toe. Handletteren is voor mij de ideale combinatie tussen tekenen en schrijven.