Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C40b

Glasmozaïek

Glasmozaïek
Cursuscode: C40b

U kunt prachtige objecten maken met mozaïek op een fles, schaal, etc. Tijdens deze workshop maakt U kennis met de techniek om mozaïeken te maken met stukjes glas die geknipt worden uit glazen tegels.
Deze glastegels zijn al voor U geknipt, maar uiteraard mag U ook zelf knippen met de mozaïektang.
 

Enkele dagen vóór de workshop vraagt de docente om op te geven welk model u wilt gebruiken. De docente biedt u de keuze uit diverse modellen, zoals een bamboe schaal, een lantaarntje, een flamingo of zeepaardje. Kleuren en patronen kunt u zelf samenstellen, er zijn diverse voorbeelden aanwezig. Het voegsel, nodig om de stukjes glas vast te zetten, krijgt U mee naar huis.

 

Dinsdag 24 maart 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 29,00
Mw. S. (Sandra) van Leeuwen

Met de docent rekent u af afhankelijk van wat u gaat maken. Daarbij kunt u kiezen uit diverse modellen, zoals een bamboe schaal, een lantaarntje, een dolfijn, flamingo of zeepaard. De prijzen variëren tussen € 17,50 en € 25,-, inclusief alle benodigdheden, zoals glas, lijm, voegsel.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
S. (Sandra) van Leeuwen
S. (Sandra) van Leeuwen
Sandra van Leeuwen is eigenaresse van Santina Art en richt zich op het verzorgen van creatieve workshops en verkoop van sieraden, kralen en accessoires op beurzen. Kralenwinkel, website voor het verkopen van kralen en alle toebehoren.