Cursuscode: C72

In de geest van Miró: vrije letters en zentangle

Cursuscode: C72

In deze workshop ontwerpen we letters in de geest van de Spaanse kunstschilder Joan Miró. In een korte digitale presentatie legt de docent uit wat de bedoeling is. Beheerst u zentangle, dan kunt u dit ook toepassen. De docent heeft ook voorbeelden bij zich. U kunt leuke wenskaarten maken met deze techniek of een ander werkstuk. Voor deze workshop hoeft u beslist geen kalligraaf te zijn.

Van de docente krijgt u een infomapje met voorbeelden, oefenpapier om een tekstje te ontwerpen, overtrekpapier en papier om uw ontwerp op uit te voeren.

Zaterdag 10 april 2021
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 39,00 plus € 3,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. C.J. (Carolyne) de Vries Lentsch
  • korte tekst die in twee of drie regels kan worden geschreven. Zie voorbeeld.
  • watervaste zwarte fineliner nr 1 en ter contrast b.v. nr 8, om de letters te schrijven
  • drie kleurtjes verf en fijne penseeltjes, verfbakje
  • potlood, schaar en liniaal
  • niet noodzakelijk: zentangle figuren die u desgewenst kunt toepassen.
C.J. (Carolyne) de Vries Lentsch