Cursuscode: C91

Beleef Italië: een Italiaanse maaltijd in de kersttijd

Cursuscode: C91

In deze workshop gaat u met de andere deelnemers aan de slag met het bereiden van een traditionele Italiaanse maaltijd zoals die thuis in Italië gegeten wordt in de Kersttijd. Onze docente Laura Valiani, aan onze volksuniversiteit ook verbonden als docente Italiaans, zal u in dit proces begeleiden en daarbij een inkijk geven in de Italiaanse tradities en gewoonten gerelateerd aan de ingrediënten en de recepten. Uiteraard geniet u na het koken samen met alle deelnemers en de docente van de maaltijd die u zojuist hebt bereid. Kookervaring noch kennis van de Italiaanse taal vereist.Met dieetwensen kan rekening worden gehouden, mits uiterlijk 2 december gemeld aan het bureau van de LVU.

Donderdag 12 december 2019
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 17:30
Prijs: € 41,50 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Laura) Valiani
Een schort, een schrift en een pen om aantekeningen te maken.
De docente zorgt voor alle ingrediënten, de wijn, koffie en de andere dranken en waar nodig voor kookaccessoires. U betaalt daarvoor aan haar contant een bedrag van €17,50.
Locatie: De Gading (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.