Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C10b

Aquarelleren

Aquarelleren
Cursuscode: C10b

Aquarelleren is een schildering maken van waterverf op papier. In deze lessen leert u de techniek van aquarelleren. Er is aandacht voor kleurgebruik, compositie, toonwaarde, perspectief etc. De docent geeft elke les opdrachten, zoals een voorwerp, een klein stilleven, een fantasieopdracht of een portret.

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 232,00
Mw. C. (Corina) Zuiderduin
Doe je de cursus voor de eerste keer, neem dan een schetsblok, potlood (2B) en een kneedgom mee. Tijdens de eerste les zal het gebruik en aanschaf van materialen met je worden besproken. Als je al eerder aan de cursus hebt deelgenomen, of je hebt al ervaring dan kan je eigen materiaal meenemen.
9:30 - 12:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C. (Corina) Zuiderduin
C. (Corina) Zuiderduin
Corina Zuiderduin volgde haar opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Leiden met de specialisatie World Art Studies. Zij verzorgt tekencursussen in het Rijks Museum van Oudheden, Museum Volkenkunde in Leiden en bij diverse Volksuniversiteiten. In haar lessen combineert zij kunsthistorische elementen met creativiteit. De mooiste kunstvoorwerpen uit alle culturen zorgen voor steeds verrassende invalshoeken. www.artedeldisegno.com.