Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C70b

Creatief Schrijven voor beginners

Creatief Schrijven voor beginners
Cursuscode: C70b

Zoek je een inspirerende schrijfcursus? In de cursus Creatief Schrijven voor beginners leer je creativiteit ontwikkelen en ontdek je nieuwe wegen om tot schrijven te komen. Verschillende manieren van associëren en gerichte opdrachten zullen je naar verrassende teksten leiden. 
In iedere schrijfles maak je een begin met een opdracht die je thuis verder uitwerkt. Voorlezen van de geschreven teksten en deze samen bespreken zijn belangrijke onderdelen van de cursus. Je leert van de docent en van elkaar. 
Schrijfervaring is niet nodig. Affiniteit met taal is fijn. Het plezier in schrijven staat altijd voorop.

De najaarscursus en de voorjaarscursus zijn los van elkaar te volgen. En je kunt ook beide delen volgen; er komen immers weer andere onderwerpen aan bod.

Dinsdag 12 maart 2019
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 119,00
Mw. J.M. (Jacqueline) van Zwieteren
Voor deze cursus dient u pen en papier mee te nemen.
10:00 - 12:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
J.M. (Jacqueline) van Zwieteren
J.M. (Jacqueline) van Zwieteren
Jacqueline van Zwieteren is docent Creatief Schrijven (fictie, non-fictie en poëzie) met als specialisatie levensverhalen. Met haar bedrijf Het Verhaal Achter organiseert zij verschillende schrijfactiviteiten, schrijft zij levensboeken en coacht ze individuele schrijvers bij hun schrijfproces. Hiernaast is zij werkzaam in de psychogeriatrie als reminiscentiedocent en dagbestedingscoach.