Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C12a

Tekenen en schilderen diverse technieken

Tekenen en schilderen diverse technieken
Cursuscode: C12a

Deze cursus is bedoeld voor iedereen, beginnend en gevorderd, die de eigen expressiemogelijkheden en eigen stijl wil ontdekken of verder wil ontwikkelen. De begeleiding is gericht op individueel niveau. Deelnemers kunnen hun eigen
discipline kiezen zoals aquarelverf, (kleur)potlood, acryl , olieverf en pastel . Ook de keuze van de onderwerpen is vrij. Aandacht wordt besteed aan de rol die kleur, ruimte, compositie en techniek spelen tijdens de ideevorming en uitvoering. 

Dinsdag 15 september 2020
13 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00
Mw. C. (Corina) Zuiderduin
In de eerste les meenemen: Gevorderden kunnen hun voorkeursmateriaal meenemen. Aanschaf van de overige materialen wordt tijdens de lessen besproken. Wie voor het eerst komt en nog geen idee heeft over de te kiezen richting, wordt aangeraden papier, houtskool ,zachte potloden en een kneedgum mee te nemen. meenemen.
10:00 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
C. (Corina) Zuiderduin
C. (Corina) Zuiderduin
Corina Zuiderduin volgde haar opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Leiden met de specialisatie World Art Studies. Zij verzorgt tekencursussen in het Rijks Museum van Oudheden, Museum Volkenkunde in Leiden en bij diverse Volksuniversiteiten. In haar lessen combineert zij kunsthistorische elementen met creativiteit. De mooiste kunstvoorwerpen uit alle culturen zorgen voor steeds verrassende invalshoeken. www.artedeldisegno.com.