Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C12b

Tekenen en schilderen diverse technieken

Tekenen en schilderen diverse technieken
Cursuscode: C12b

Deze cursus is bedoeld voor iedereen, beginnend en gevorderd, die de eigen expressiemogelijkheden en eigen stijl wil ontdekken of verder wil ontwikkelen. De begeleiding is gericht op individueel niveau. Deelnemers kunnen hun eigen
discipline kiezen zoals aquarelverf, (kleur)potlood, acryl , olieverf en pastel . Ook de keuze van de onderwerpen is vrij. Aandacht wordt besteed aan de rol die kleur, ruimte, compositie en techniek spelen tijdens de ideevorming en uitvoering. 

Dinsdag 14 januari 2020
14 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00
Mw. J.H. (Jacqueline) Borg
In de eerste les meenemen: Gevorderden kunnen hun voorkeursmateriaal meenemen. Aanschaf van de overige materialen wordt tijdens de lessen besproken. Wie voor het eerst komt en nog geen idee heeft over de te kiezen richting, wordt aangeraden papier, houtskool ,zachte potloden en een kneedgum mee te nemen. meenemen.
10:00 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J.H. (Jacqueline) Borg
J.H. (Jacqueline) Borg
Jacqueline Borg volgde na haar middelbare school haar opleiding aan de modeacademie in Amsterdam, waar zij zich specialiseerde in mode ontwerpen, - illustreren en grafisch ontwerpen. Aansluitend ging zij naar de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten, in Amsterdam, om zich te bekwamen in schilderen. Jacqueline legde zich toe op het tekenen (pastelkrijt) en schilderen van portretten. Zij exposeert haar vrije werk op tentoonstellingen in binnen- en buitenland.